Klik hier om verder te gaan

Aankoop keuring

Aankoop keuring

Bouwtechno, aankoop keuring, bouwtechnokeuring, bouwtechnisch onderzoek, huis keuren, woning keuren, huis kopen of huis verkopen. Perfectbouw is de partij voor de uitvoering van al dit soort bouwtechnische keuringen. Perfectbouw heeft een landelijke dekking, voor vaste tarieven worden panden tot 800 m3 gekeurd. Bij uitvoering van de aankoopkeuring heeft u een document waarmee u direct en duidelijk inzage heeft in alle direct en op termijn noodzakelijke gebreken die moeten worden aangepakt. Een aankoop keuring van Perfectbouw is helder, duidelijk en overzichtelijk. Deze aankoop keuring wordt landelijk uitgevoerd door ervaren bouwkundige.

Doe uw voordeel met een aankoop keuring.

Index pagina aankoopkeuing. Een aankoop keuring heeft al vele mensen van een miskoop gered. Zo komen er bij vele huizen voor de koop een aankoopkeuring. Dat stelt vaak allerlei verborgen gebreken aan het licht. Met een aankoopkeuring kunt u uw voordeel doen. U kunt altijd nog uw aankoop afzeggen. voor uw Vastgoedbeheer van uw Nieuwbouwhuis of de verbouwing woonhuis kunt u kopersbegeleiding aanvragen dat geld ook voor betonrot herstellen ook daar kunnen wij een bouwkundig rapport over uitbrengen en eventueel bouwbegeleiding geven. Zo'n bouwinspectie waar u een bouwtechno keuring of Bouwtechnisch advies van krijgt is ook geldig bij een Aankoop keuring. Bij een aankoop keuring proberen mensen ons ook wel eens om te kopen. Maar daar laat Perfectbouw zich niet mee in De klant heeft recht op een eerlijke en rechte aankoop keuring. Ook kunt  een bouwtechnisch advies aanvragen of kopersbegeleiding. Voor bijvoorbeeld de verbouwing van uw woonhuis. Daar kan ook een bouwkundig rapport over worden uitgebracht.

Waarom Perfectbouw voor mijn aankoop keuring?

Perfectbouw is een bedrijf waarbij een aankoop keuring een van de belangrijkste dingen is. Een aankoop keuring is absoluut niet het tegenovergestelde van een verkoop keuring. Bij allebei word er op hetzelfde gelet. Van een aankoop keuring word een bouwkundig rapport uitgebracht wat in drievoud word verzonden. Een aankoop keuring houd in dat uw huis gekeurd word op allerlei aspecten. Ook kunt u andersoort keuringen aanvragen zoals een betonrot keuring.

Wat meer informatie over een aankoop keuring!

Uw aankoop keuring omvat de volgende aspecten

Bouwkundige staat van vloer, muren, dak
2 Staat van puien, kozijnen enz. (word verwerkt in de aankoop keuring.)
3 Oordeel over de staat van hang- en sluitwerk, in de aankoop keuring vind u dit maar ook nog veel meer)
4 Technische staat van de CV installatie
5 Toestand van de elektrische installatie
7 Technische en onderhoudstaat van toilet, badkamer etc.
8 Een oordeel over de staat van evt. schuren, garage's en opstallen 
9 Vaststelling aanwezigheid loden waterleiding, aanwezigheid asbest, risico koolmonoxide e.d.
10 Een kostenraming met direct noodzakelijke kosten, termijn kosten en verbeter kosten. Uiteraard is dit maar een schamel beeld van wat een aankoop keuring allemaal omvat. Een aankoop keuring is gemiddeld 12 pagina's dus je kan wel zeggen zeer uitgebreid.

U kunt ons gerust e-mailen voor meer informatie over aankoop keuring!

Voor meer informatie over de aankoop keuring kunt u gerust bellen of mailen met eens van onze adviseurt mbt aankoop keuring, Aankoop keuring is een belangrijk onderdeel van Perfectbouw en er zijn dan ook veel mensen gespecialiseerd op het gebied van aankoop keuring. Vraag dus een aankoop keuring aan via de site van Perfectbouw. Daar kunt u makkelijk via sitemap de pagina van aankoop keuring vinden.

Aankoop keuring

Aankoop keuring
Aankoopkeuring
Betonrot herstellen
Betonrot
Bewoond huis verkoop
Bodem onderzoek
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwinspectie
bouwkeuring
Bouwkeuringen
bouwkundig advies
bouwkundig adviseur
Bouwkundig rapport
Bouwtechnisch advies
bouwtechnisch rapport
Bouwkundig adviesbureau
Bouwkundige keuring
Bouwkundig inspectie
Bouwkundig onderzoek
bouwkundigrapport
Bouwtechnische keuring
Bouwtechnisch onderzoek
bouwtechno keuring
bouwtechnokeuring
huis vochtprobleem
Huis keuren
Keuring
kopersbegeleiding
meerjaren onderhoudsplan
nieuwbouwhuis
Onderhoudsplan
Onderhoudsplanning
oplevering nieuwbouw
Oplevering huis
opleveringskeuring huis
Opleveringskeuring
particulier huis verkoop
planmatig onderhoud
sitemap
vastgoedbeheer
verbouwing woonhuis
verkoopkeuring
Vooropname
Woning keuren
Woningkeuring
index