Klik hier om verder te gaan

AankoopkeuringDaarom raden wij u een aankoopkeuring aan.

Daarom raden wij u een aankoopkeuring aan. Met zon bouwkundige keuring loopt u na de koop niet aan tegen onaangename verassingen. Per keuring wordt een team deskundigen samengesteld. Daarom is een objectieve aankoopkeuring door een specialist voor u van groot belang. Eventueel kan de keuring binnen 48 uur worden uitgevoerd. Daarvoor leveren de medewerkers van het bouwkundig adviesbureau meerdere diensten. Bij een aankoopkeuring voert de bouwkundige inspecteur een visuele inspectie uit op de woning. Met behulp van deze bouwkeuringen worden onvolkomendheden zichtbare.

Daarom is een objectieve aankoopkeuring door een specialist voor u van groot belang.

Met een aankoopkeuring of garantie beperkt u het risico op verborgen gebreken. Veel woningen zijn voorzien van een bouwkundig inspectie verslag. Hieronder valt bijvoorbeeld het beoordelen van uitgevoerd bodem onderzoek. Een aankoopkeuring geeft een goed en betrouwbaar beeld. Wat komt er kijken bij een bouwkundig onderzoek? Bij het uitvoeren van een bodem onderzoek wordt gewerkt volgens actuele richtlijnen. Een aankoopkeuring verschaft inzicht in de technische staat van het huis. Wat kost de service van een bouwadvies bureau?

Bij een aankoopkeuring voert de bouwkundige inspecteur een visuele inspectie uit op de woning.

Een aankoopkeuring geeft u een beeld van de bouwkundige staat van de woning. Zorg dat u het keuring rapport altijd krijgt. Laat in ieder geval een bouwtechnisch onderzoek doen van uw (toekomstige) bezit. Een aankoopkeuring is overigens geen taxatie. Dat is een deskundig bouwtechnisch onderzoek waarbij wij de situatie in kaart brengen. Bouwkundig adviesbureau op gebied van beheer en onderhoud. Met een aankoopkeuring komt u meestal wel voldoende te weten. Houdt u echter rekening met een wachttijd voor een keuring.

Met een aankoopkeuring of garantie beperkt u het risico op verborgen gebreken.

Een aankoopkeuring voldoet aan deze onderzoeksplicht. Dat wij voor u de woning keuren op bijvoorbeeld bouwkundige aspecten? Indien u een taxatie alsook bouwkeuringen laat uitvoeren kunnen we een combinatietarief aanbieden. Een aankoopkeuring is dan ook altijd op korte termijn mogelijk! Wilt u ook een bouwtechnische woningkeuring laten uitvoeren? Oplevering, in overleg, een en ander (afhankelijk van oplevering huis) door verkoper aan te geven. Een aankoopkeuring geeft de potentile koper meer inzicht in het binnenste van de woning. Om tot een goede prijs te komen is het belangrijk om vooraf een bouwkundige keuring te laten doen.

Een aankoopkeuring geeft een goed en betrouwbaar beeld.

Een aankoopkeuring voldoet aan deze onderzoeksplicht. Steeds meer mensen willen een huis keuren. Veel woningen zijn voorzien van een bouwkundig inspectie verslag. Laat daarom een aankoopkeuring uitvoeren door één van onze bouwkundig inspecteurs. Daarom is het raadzaam voor beide partijen om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren! Bouwkeuringen kan men het beste vergelijken met een ANWB keuring voor tweedehands auto?s. Daarop volgt een bouwkundig rapport wat zich laat vertalen in een aankoopkeuring. Een oplevering huis volgt altijd nadat een verbouwing of een nieuwbouw gereed gekomen is.

Aankoopkeuring

Aankoop keuring
Aankoopkeuring
Betonrot herstellen
Betonrot
Bewoond huis verkoop
Bodem onderzoek
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwinspectie
bouwkeuring
Bouwkeuringen
bouwkundig advies
bouwkundig adviseur
Bouwkundig rapport
Bouwtechnisch advies
bouwtechnisch rapport
Bouwkundig adviesbureau
Bouwkundige keuring
Bouwkundig inspectie
Bouwkundig onderzoek
bouwkundigrapport
Bouwtechnische keuring
Bouwtechnisch onderzoek
bouwtechno keuring
bouwtechnokeuring
huis vochtprobleem
Huis keuren
Keuring
kopersbegeleiding
meerjaren onderhoudsplan
nieuwbouwhuis
Onderhoudsplan
Onderhoudsplanning
oplevering nieuwbouw
Oplevering huis
opleveringskeuring huis
Opleveringskeuring
particulier huis verkoop
planmatig onderhoud
sitemap
vastgoedbeheer
verbouwing woonhuis
verkoopkeuring
Vooropname
Woning keuren
Woningkeuring
index