Klik hier om verder te gaan

Bouwkundig rapport

Bouwkundig rapport

Het bouwkundige rapport onderscheid zich als geen ander. Evenals de kwaliteit van de keuring, de opname. Het bouwkundig rapport is in full color, geschikt voor de nationale hypotheek garantie. Het geheel is samen gevat en geeft een duidelijk beeld over de direct de termijn en eventuele verbeterkosten. Een bouwkundig rapport geeft u zekerheid bij koop, verkoop van onroerend goed. Deskundige bouwkundige inspecteurs stellen een bouwkundig rapport op. Met het bouwkundig rapport kunt u onderhandelen over prijzen, uitvoeringen, opleveringen. Een bouwkundig rapport geeft zekerheid.

Het belangrijkste onderdeel van Perfectbouw is een bouwtechnische keuring waar dan een bouwkundig rapport over word uitgebracht.

De keuring wordt uitgevoerd door ervaren bouwkundige, de rapportage is helder en in begrijpelijke taal geschreven, wordt in full color uitgeprint en het bouwkundig rapport word in drievoud verzonden. Op basis van jarenlange ervaring en bekendheid met de eisen die gesteld worden is er een keuringslijst opgesteld. Tijdens dit bouwtechnische onderzoek wordt, bij voorkeur in uw aanwezigheid, door de inspecteur deze lijst afgewerkt. Op basis van deze inspectie wordt een keuringsrapport bouwkundig rapport opgemaakt. Het bouwkundige rapport word verzonden naar de makelaar en naar u zelf. Voor meer informatie over het bouwkundig rapport kunt u ons ook mailen. Perfectbouw's bouwkundige rapport en zijn van uitzonderlijke kwaliteit.

Bouwkundig rapport is officieel

Een bouwkundig rapport is een officieel document waarmee u aan kunt tonen dat een stuk onroerend goed in goede staat van onderhoud is (of niet) - het rapport vertoont de eventuele verborgen gebreken van een gebouw en er wordt dus vaak om gevraagd bij koop van een woning. Indien u van plan bent een woning te gaan kopen is het slim om een bouwkundig rapport te vragen. Bij verkoop doet u er goed aan voor een bouwkundig rapport te zorgen.Een bouwtechnokeuring is aan te bevelen bij aan of verkoop van uw woning, het uiteindelijke bouwkundige rapport is tevens geschikt en voldoet aan de eisen die gesteld zijn t.b.v. de Nationale Hypotheek Garantie.

Bouwkundig rapport door ons.

Dit bouwkundig rapport geeft inzicht in de technische en onderhoudsstaat van een woning en is tevens voorzien van een globale kostenraming, met daarop de direct noodzakelijke, termijn en verbeter kosten van de zaken die niet acceptabel zijn. Met dit bouwkundig rapport heeft u direct een wapen in handen om te onderhandelen of om uw beslissing te overdenken.

Bouwkundig rapport zijn erg flexibel

Tijdens dit bouwtechnische onderzoek wordt, bij voorkeur in uw aanwezigheid, door de inspecteur deze lijst afgewerkt. Op basis van deze inspectie wordt een keuringsrapport bouwkundig rapport opgemaakt. Een bouwkundig rapport word door een bouwkundige inspecteur uitgevoerd. een bouwkundig rapport word middels een bouwkundige inspectie opgesteld

U kunt ons gerust e-mailen voor meer informatie over bouwkundig rapport!

Voor meer informatie over een bouwkundig rappot kunt u ons gerust vrijblijvend mailen of op de website kijken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundige rapporten zegt heel veel.

Bouwkundig rapport

Aankoop keuring
Aankoopkeuring
Betonrot herstellen
Betonrot
Bewoond huis verkoop
Bodem onderzoek
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwinspectie
bouwkeuring
Bouwkeuringen
bouwkundig advies
bouwkundig adviseur
Bouwkundig rapport
Bouwtechnisch advies
bouwtechnisch rapport
Bouwkundig adviesbureau
Bouwkundige keuring
Bouwkundig inspectie
Bouwkundig onderzoek
bouwkundigrapport
Bouwtechnische keuring
Bouwtechnisch onderzoek
bouwtechno keuring
bouwtechnokeuring
huis vochtprobleem
Huis keuren
Keuring
kopersbegeleiding
meerjaren onderhoudsplan
nieuwbouwhuis
Onderhoudsplan
Onderhoudsplanning
oplevering nieuwbouw
Oplevering huis
opleveringskeuring huis
Opleveringskeuring
particulier huis verkoop
planmatig onderhoud
sitemap
vastgoedbeheer
verbouwing woonhuis
verkoopkeuring
Vooropname
Woning keuren
Woningkeuring
index